Teknisk Fotballakademi

(FFO)

Våre akademier:

Våganes Stadion - Oppstart Fredag 18.August 2023

Buøy Stadion - Oppstart Torsdag 17.August 2023

Åpent:

Buøy Stadion: Tirsdag, Torsdag(jentegruppe)

Våganes Stadion: Mandag og Fredag

kl.13.00 - 16.00

Barna kan komme direkte fra skolen, senest kl.14.30 da treningen starter.

Tidsplan:

Lunsj: kl.13.00 - 14.30. Mat består av brød, drikke, utvalg av pålegg, frukt og grønt.

Lek med ball: kl.13.00 - 14.00

Organisert teknisk fotballtrening starter: kl.14.30 - 16.00

FAIR PLAY - Hver måned kårer vi en vinner av Fair Play prisen. Kriterier: God oppførsel, rettferdighet, oppmuntring og støtte medspillere etc. Vinneren premieres.

Hva er Teknisk Fotballakademi?

Teknisk Fotballakademi er et fotballtilbud etter endt skoledag for fotballinteresserte barn mellom 6 og 12 år. Vi er opptatt av å skape en god læring- og mestringsarena for alle barna samtidig som vi har det gøy. Vi følger opp alle, uansett nivå og kjønn. Tekniske øvelser og utfordringer er tilpasset slik at alle barn opplever mestring i løpet av treningen. Vi er også en sosial arena som knytter barn sammen. 

Månedspriser:

1 dag i uken: 750,- pr mnd

2 dager i uken: 1100,- pr mnd

3 dager i uken: 1400,- pr mnd

(Faktura betales 2mnd forskuddvis og blir sendt annenhver måned pr e-post. Priser kan endres 1 gang i året).

Oppsigelse: Det er to måneders oppsigelsestid på FFO, som skal varsles skriftlig i vårt avmeldingsskjema via vår hjemmeside. Hvis en ønsker å redusere plasstørrelsen gjelder det som oppsigelse av en del av plassen og oppsigelsesreglene gjelder. Oppsigelse er ut gjeldende måned pluss 2 fungerende mnd. Oppsigelsesreglene gjelder også for transport. Deltakerne går automatisk videre hvert skoleår og man avslutter medlemskapet kun ved skriftlig oppsigelse i vårt avmeldingsskjema øverst i vår meny.

Søskenrabatt: 20% rabatt på barn nr 2 og 3 osv.

Fradrag på skatten: Fritidsordning for barn gir foreldrefradrag.

Link til foreldrefradrag: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/skattemelding/hjelp-til-skattemelding/slik-endrer-du-foreldrefradraget/

Påmeldings/Årsavgift: Årsavgiften deles opp i to omganger. 250,- i August og 250,- i Januar og blir totalt 500,- pr år.

Årsavgiften inkluderer draktsett, og diverse gjennom året.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kalender: Vi følger skoleruten, dvs at det er stengt i skoleferier, hellig/fridager, planleggingsdager. Vi gjør også oppmerksom på at vi opererer med månedspris og at det ikke blir redusert pris ved måneder som innehar ferier, vinterferie, høstferie, juleferie eller andre lignendefridager. Juli er stengt. August er halv måned.

Holdninger: Teknisk Fotballakademi forventer at deltagerne viser fokus, innsats og er motiverte for fotballtrening når de kommer til Teknisk Fotballakademi. 

Oppmøte: Deltakerne kan komme til FFO direkte fra skolen. Foreldre må selv sørge for at deres deltager møter til FFO trening. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke tar kontakt dersom din deltager ikke møter opp til FFO -trening. 

Leggskinn: Spillere som har glemt leggskinn får ikke være med i spilldelen.

Henting/Transport: Fra August 2019 tilbyr vi henting med bil/buss fra skolene til FFO på Hundvåg klubbhus. Månedspris er 140kr(35kr) for 1 dag i uken, 240kr(30kr) for 2 dager i uken. Send oss mail for å bestille transport eller velg dette ved påmelding. Få plasser tilgjengelig! 


Bilder og Film: På akademiet vil det bli tatt gruppebilder og film av treningenene som kan bli brukt på vår hjemmeside og facebookside. Gi oss beskjed dersom deres deltager ikke får være en del av det. 

 

Påmelding/årsavgift - 250Kr

$ 250 NOK

Avgiften er på 250kr og inkluderer shorts og drakt.

 

Betal ved å trykke på "Buy now" under bildet.

 

Påmeldingskjema under må kombineres med å betale påmeldingsavgiften.

 

Ved å sende inn påmeldingskjema godkjenner dere informasjonen og oppsigelsesregler som står opplyst på denne siden. Ved påmelding blir medlemskap løpende og avsluttes kun ved skriftlig oppsigelse. 

Påmeldingskjema Akademiet:

* Påmelding er bindende.

Kontaktinfo:

Adm. leder: Tommy Nicolaisen - 957 53 784